Waarom wij zo enthousiast zijn

Als ondernemend bedrijf, zijn wij, het nieuwe telefoneren al in een vroeg stadium geïnteresseerd geraakt in de telecom en alles wat daarmee samenhangt. Wij zijn altijd bezig met het optimaliseren van de telecommunicatie in het bedrijf. Helaas waren de mogelijkheden, zoals: doorschakelen, aanvragen, opzeggen, uitbreiden, overzetten altijd een enorme hindernis in de traditionele sfeer.

Met de mogelijkheden die het nieuwe telefoneren wordt het in een keer heel makkelijk om uit te breiden, op te zeggen, aan te passen etc. Ze verschaffen duidelijke facturen die lopen van maand tot maand, zodat u in een oogopslag ziet hoeveel u bespaart.

Toen de kans werd geboden om mee te denken over de wijze waarop we ondernemers konden benaderen met het product VoIP, was het enthousisasme gelijk aanwezig! ‘Too Good To Be True’ waren de letterlijke woorden! We hebben uiteraard gelijk alle mogelijke diensten zelf gelijk getest en in het eigen bedrijf geimplementeerd. Geen telefoontje gaat meer verloren en geen fax wordt nog gemist. En er gaat nog meer aan komen!

Nu gaat het er om, u er van te overtuigen van het feit dat telefonie via Internet, ofwel VoIP, perfect werkt, en enorm betrouwbaar is! Ik merk dat dat niet makkelijk is. De telefoonlijn is de ‘lifeline’ van uw bedrijf. De drempel om over te stappen naar VoIP van HetNieuweTelefoneren is toch echt een stuk lager dan de drempel om van de KPN af te stappen!

Die ongerustheid kunnen wij bij u wegnemen! En omdat wij zo zeker van onze zaak zijn, kunt u het gratis uitproberen, naast uw bestaande lijnen en toestellen. pas na volledige overtuiging, gaan we verder tot omzetting van uw telefoonnummers. U behoudt altijd uw nummers!

We zouden hier met gemak nog uren verhalen over kunnen schrijven. Het is bijna zo, dat alles wat je kunt bedenken op het gebied van telefonie, ook mogelijk is. Soms is het gewoon een standaard service, soms is het maatwerk…

Waarom heten wij HetNieuweTelefoneren? Nieuw is telefoneren toch helemaal niet? Nee, dat is waar! Toch bieden wij, ondersteund door de allerlaatste VoIP-technologie, de mogelijkheid een compleet nieuwe vorm van telefonie te implementeren. Het zal ook niet lang duren, of uw mobiele telefoon en uw vaste telefoon worden een en hetzelfde apparaat. Dit gaat de wereld veranderen!

Wij zijn er van overtuigd, dat met HetNieuweTelefoneren wij de mogelijkheid bieden om Het Nieuwe Werken beter in de praktijk te brengen en daarmee het beste uit uw wekrnemers te halen. Het Nieuwe Werken is een initiatief van het Ministerie. Het is de nieuwe manier om tijd- en plaatsonafhankelijk te kunnen werken. Het is de wijze van werken van de toekomst. Bij een nieuwe manier van werken hoort een nieuwe manier van telefoneren: HetNieuweTelefoneren!

Wij dagen u uit om van onze diensten gebruik te maken!

HetNieuweTelefoneren