Flex services

FlexServices is de slimme doorschakeldienst die u helpt optimaal bereikbaar te zijn en te blijven. Zo kunt u online uw doorschakelingen beheren. Stel zelf de tijdstippen en de telefoonnummers in waarnaar moet worden doorgeschakeld.

Schakel buiten openingstijden door naar een callcenter of een voicemailbox. Of naar elke willekeurig ander telefoonnummer. Verbeter zo uw bereikbaarheid. De voicemail wordt als geluidsbestand naar uw Inbox gestuurd.

U kunt er ook voor kiezen om uw vaste bureautelefoon tegelijk te laten overgaan met uw mobiele telefoon. Als u dan even van kantoor bent, dan hoeft de klant niet al te lang te wachten voordat de oproep van hem- of haar wordt beantwoord.

Heeft u al een servicenummer? Dan nemen we uw bestaande telefoonnummer over zodat u deze gewoon kunt blijven gebruiken. Flex Services is te gebruiken in combinatie met uw huidige telefoonaansluiting.
Als volwaardige telefonieoperator kan HetNieuweTelefoneren,zonder tussenkomst van andere partijen, ook uw servicenummers (090x / 0800 / 084 / 087), bedrijfsnummers (088) en VoIP-nummers (085) op uitgebreide wijze faciliteren.

De voordelen

• Online routering naar vaste, mobiele en internationale bestemmingen aanpassen
• Online rapportage mogelijkheden
• Administratieve afhandeling van eventuele inkomsten op uw servicenummer
• Blacklist, blokkeren van plaagbellers