Meerde locaties in Nederland of buitenland

Bespaar met FlexTelephony op onderling bellen. Heeft u meerdere vestigingen, dan bieden de hosted telefoniediensten (VoIP) van HetNieuweTelefoneren vele voordelen. Zo belt u binnen en buiten Nederland gratis met elkaar. Uw medewerkers kunnen direct doorverbinden en zijn onderling bereikbaar via verkorte kiesnummers. Ook kunt u eenvoudig één centrale telefonische ingang maken voor al uw vestigingen.

U hoeft dus niet een kantoor aan te houden ten behoeve van het lokale telefoonnummer om er vervolgens alleen maar een telefooncentrale aan de wand te monteren. Dat is weggegooid geld!

Ook voor uw vestigingen in het buitenland kunnen wij uw voorzien van een lokaal nummer. Lokale klanten kunnen u bellen op een telefoonnummer in eigen land. Gesprekken kunnen worden afgeleverd op VoIP (gratis), telefoonnummers in Nederland of telefoonnummers in het buitenland.

Krijgt u een gesprek binnen van uw buitenlandse nummer, dan kunt u zien dat dit van één van uw buitenlandse vestigingen komt. U kunt dan opnemen in de taal van het land, of wij kunnen een keuzemenu laten horen in de taal van dat land.