Mobiele telefonie

Naast onze VoIP-diensten die er voor zorgen dat u kunt bellen over het Internet, hebben wij ook aansluitingen bij de grotere mobiele netwerken. Wij kunnen u daarom bijstaan met advies, als het gaat om: overnemen, wijzigen of verlengen van uw mobiele telefoonaansluitingen.

Wij bieden u de mogelijkheid om de infrastructuur van uw mobiele telefoonnummers in kaart te brengen en u bijtijds te waarschuwen voor verlenging en of wijziging. In veel gevallen laten ondernemers geld liggen als ze vergeten te verlengen. En dat is zonde, vooral in tijden als deze…

Wij doen daarom graag een gratis Telecom-scan voor u! De uitkomst zal u verbazen!

Naast uw abonnementen, mobiele telefoons, carkits en accessoires leveren wij mobiele email-oplossingen, mobiele agenda-beheer en mobiel internet. Vaste telefonie en koppeling tussen vast en mobiel.

Het nieuwe telefoneren werkt samen met Vodafone, T-Mobile, KPN, en Telfort. U mag van ons dan ook een onafhankelijk, concurrerend en op maat gesneden advies verwachten. Het komt er op neer, dat wij ons bezighouden met uw voordeel!

Helaas zijn er nogal wat partijen op de markt die een eenmalige goede deal voor u meer waarderen dan een langdurige relatie. Wij kiezen liever voor het laatste! HetNieuweTelefoneren is in beginsel een bedrijf dat zich heeft gespecialieerd in VoIP-telefonie. Al snel werd duidelijk dat onze klanten meer van ons verwachtten. Wij zijn daarom een samenwerking aangegaan met de grote mobiele netwerken die professioneel zakelijk mobiel bellen hoog in het vaandel hebben!

Uw mobiele telefoon speelt een hele belangrijke rol in uw leven en dat van uw medewerkers. Hoe ver u daar in gaat, bepaalt u helemaal zelf. Wilt u niets missen, dan bieden wij u de mogelijkheid met Flex Services. Een slimme doorschakeldienst, waarmee u geen oproep mist. Van eenmanszaken, tot grote organisaties; niemand wil een gesprek (lees: potentiele klant) missen!

Kijk hier voor meer info over Flex Services

 

WiFi op de zaak

Wij kunnen uw bedrijf voorzien van een systeem waarmee u een draadloze internetverbinding opzet binnen uw bedrijfsmuren. Uw mobiele telefoon pikt dit signaal op en schakelt het gesprek over naar het VoIP systeem van HetNieuweTelefoneren. Onze computer herkent uw telefoon en u belt met uw mobiele telefoon over het vaste netwerk tegen de locale kosten. Eenvoudig kosten besparen.

Hoe werkt dat? Veel van de huidige nieuwe telefoons van tegenwoordig hebben een zgn. ‘ÍP’-adres. De provider waarmee u belt, herkent uw mobiele telefoon als een soort computer en schakelt uw gesprek door naar de VoIP verbinding.

Geen zorgen! Het klinkt allemaal ingewikkelder dan het is! Maar wij installeren alles voor u en gaan pas weg als alles werkt!