VoiP voor Grote ondernemingen

Een efficiënte telefonieoplossing draagt bij aan uw bedrijfsresultaat. Als grote onderneming is bereikbaarheid belangrijk. Uw klanten moeten snel en eenvoudig uw juiste medewerkers weten te bereiken. De innovatieve telefoondiensten van HetNieuweTelefoneren helpen u daarbij.

Verbeter de telefonische bereikbaarheid van uw organisatie vanuit één integrale hosted oplossing. Laat uw klanten via Voice-Response de juiste afdeling kiezen. Schakel bij drukte automatisch door naar een andere afdeling. Of integreer onze telefonie-oplossing in uw CRM-software.

Via onze nieuwe POP in Amsterdam krijgt u een betere aansluiting. Ideaal voor grotere organisaties die beschikken over een eigen data- of glasvezelverbinding. Naast een goede kwaliteit en voldoende capaciteit, biedt het ook mogelijkheden tot redundantie en fall back voor een hogere beschikbaarheid.

U kunt naast hosting ook kiezen voor een zgn. ‘PBX’ op locatie. U heeft dan uw eigen telefooncentrale en heeft alles in eigen beheer. Wij leveren uw centrale werkend af en uw IT-afdeling kan de centrale desgewenst aanpassen. HetNieuweTelefoneren heeft in samenwerking met Xelion hiervoor een nieuw product op de markt gezet.

In alle gevallen draaien wij uw telefonie eerst op een test-modus en schakelen we pas over als alles naar behoren werkt. Installatie van PBX op locatie of hosting voor de grotere ondernemingen is een complexe materie. We zullen daarom in eerste instantie uw gehele infrastructuur in kaart brengen alvorens over te gaan tot een offerte. In de meeste gevallen heeft u nummers of diensten van de KPN, waarvoor u wel betaalt, maar die u helemaal niet meer nodig heeft als u overstapt naar VoIP van HetNieuweTelefoneren.

HetNieuweTelefoneren heeft een dienst die uitermate geschikt is voor medewerkers die op afstand en flexibel voor uw onderneming werken: EaseConference.

Tevens zijn wij heel erg enthousiast over Het Nieuwe Werken en alles wat daarmee samenhangt. Kijkt u maar eens op onderstaande links voor meer informatie.

Wij staan u graag te dienst.

Het Nieuwe Werken

EasyConference

Hoe werkt VoIP?