Fax oplossingen

De fax-oplossingen van HetNieuweTelefoneren zijn een slimme manier om snel en eenvoudig faxen te versturen vanuit een web-applicatie of faxen te ontvangen per e-mail. U kunt uw ontvangen faxen eenvoudig digitaal opslaan en naar wens verder verspreiden. Naast tijdswinst, bespaart u ook op uw fax supplies zoals toner en papier en op onderhoud van uw faxapparatuur. Ook is privacy beter gewaarborgd doordat de fax direct in een mailbox terechtkomt. Of u ontvangt uw faxen per e-mail op uw PDA en leest ze als PDF-file.

Faxen versturen met Webfax

Fax versturen naar uw relaties of klanten? De Webfax service van HetNieuweTelefoneren is een online oplossing. Met deze faxdienst kunt u snel en eenvoudig een fax versturen vanuit een webapplicatie. U ontvangt een verzendrapport van de fax in de vorm van een e-mail op een door u opgegeven emailadres.

Faxen ontvangen met Fax-to-Email

Wel eens meegemaakt dat uw fax in de verkeerde handen is gevallen? Of ineens spoorloos verdwenen is? Met de fax-to-email service van HetNieuweTelefoneren ontvangt u uw binnenkomende faxen eenvoudig per email. U kunt uw ontvangen faxen eenvoudig digitaal opslaan en naar wens verder verspreiden

Voordelen

Een snelle en eenvoudige wijze om faxen digitaal te ontvangen en te versturen
• Kostenbesparing op toner, papier, onderhoud, analoge lijnen en aanschaf van het faxapparaat
• Tijdswinst door efficiënter werken
• Ontvangen faxen digitaal doorsturen per e-mail
• Privacy beter gewaarborgd

De fax-oplossingen van HetNieuweTelefoneren zijn een slimme manier om snel en eenvoudig faxen te versturen vanuit een web-applicatie of faxen te ontvangen per e-mail. U kunt uw ontvangen faxen eenvoudig digitaal opslaan en naar wens verder verspreiden.

Naast tijdwinst, bespaart u ook op uw fax supplies zoals toner en papier en op onderhoud van uw faxapparatuur. Ook is privacy beter gewaarborgd doordat de fax direct in een mailbox terechtkomt.