Kantoor telefonie

Telefonie wordt steeds meer een integraal onderdeel van de werkprocessen binnen organisaties. Of het nou gaat om telefonie op de werkplek, thuiswerken, het koppelen van meerdere vestigingen met een centrale receptie of het gebruik van IVR’s (interactive voice response systems). HetNieuweTelefoneren levert zakelijke telefonie-oplossingen die aansluiten bij uw werkprocessen.

Onze missie is het leveren van betaalbaar maatwerk voor organisaties overal. HetNieuweTelefoneren levert flexibel maatwerk in telefonieoplossingen voor iedere organisatie. Dus ook voor die van u.

Uw bedrijf is afhankelijk van goed werkende telefonie! U kunt het zich niet permitteren om ook maar een ogenblik geen telefoon te hebben. HetNieuweTelefoneren kan dat voor u waarmaken. We dagen u daarom uit, onze betrouwbaarheid te testen.

De periode dat bellen via Internet, ofwel ‘VoiP’ nog in de kinderschoenen stond, ligt reeds ver achter ons. Voip is volwassen geworden. Alle denkbare mogelijkheden op het gebied van telefonie liggen nu binnen handbereik.