Vol gas voorruit

gnTel Partner Event: vol gas vooruit

 

gnTel Partner Event: vol gas vooruit

 

 

Met nieuw elan en een nieuwe directie gaat Hosted VoIP-provider gnTel verder. Dat is de belangrijkste boodschap tijdens het gnTel partner-event van eind juni. Dat de partnerdag gehouden werd bij Coronel Racing inclusief Kart-wedstrijd was met een reden: de provider wil flink gas geven met haar partnerkanaal.

gnTel is een van de eerste aanbieders in Nederland van Cloud Telefonie. Oprichter John Ouderling is nu tijdelijk weer actief in het bedrijf, dat sinds 2004 een klantenbase van duizenden bedrijven heeft opgebouwd en samenwerkt met meer dan 100 resellers.

Aan het begin van de partnerdag bij Coronel Racing werd Onno Speekenbrink, reeds 12 jaar in dienst bij het bedrijf, officieel voorgesteld als de nieuwe directeur. In zijn presentatie nam Onno de meer dan 80 aanwezige partners mee in geschiedenis van gnTel en gaf hij aan waar op korte termijn de focus komt te liggen: “We gaan met gnTel terug naar basis. We zijn een aanbieder van een stabiele en veilige telefoniedienst en werken met open partnerships met resellers en vendoren. Deze partnerships bouwen we verder uit voor onze partners. Dat is de reden waarom Lydis, Gigaset en SDC betrokken zijn bij dit event.” Laurens Mennens, directeur van Het Nieuwe Telefoneren en een van de business partners van gnTel, is bereid gevonden om de Hosted Voice-provider vanuit commercieel oogpunt te ondersteunen. Laurens: “Het grote voordeel hiervan is dat ik alles vanuit het perspectief van de business partner bekijk en deze kennis gebruik om de partnerships tussen gnTel en haar resellers te verstevigen.”

Voordat de race begon en de zoektocht naar de snelste gnTel-partner startte, nam gastheer Tim Coronel de toehoorders mee in zijn ervaringen tijdens de Dakar Rally. Zijn belangrijkste boodschap: “Je moet het samen doen: in racing maar ook in het zakenleven. Het team is de held.” De Kart-wedstrijd werd gewonnen Netdata Systems.

Bekijk hier de vlog